Rörmokare i Uppsala och Stockholm med lång erfarenhet

Team G El & VVS är firman för dig som behöver rörmokare i Uppsala och Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet och är specialiserade inom alla typer av VVS-arbeten, och har en utbildad och certifierad personalstyrka. Självklart har vi alla försäkringar som krävs, och följer kollektivavtal, lagar, regler samt är certifierade inom Säker Vatten.

Vår långa erfarenhet och breda repertoar gör att vi kan erbjuda dig som kund helhetslösningar inom vårt yrkesområde. Vi genomför alla typer av VVS-installationer – från stora installationer hos industrier, till enklare rörmokeriarbete hemma i villan eller lägenheten. Vid stambyten ser vi till att planera genomförandet noggrant så att vårt arbete inte stör din vardag. Vi löser även dina problem och utmaningar vid badrumsrenoveringar, oavsett om det rör sig om större arbeten på företag eller mindre privata badrum.  

Vår målgrupp är bred – vi tar tag i allt och gör allt! Oavsett om du är en privatperson eller representerar en bostadsrättsförening, myndighet eller företag så kan du med trygghet anlita oss som rörmokare i Uppsala och Stockholm.  

Med över 25 års erfarenhet i branschen kan Team G El & VVS ge dig som kund hög kvalitet och bred expertkompetens. Det är för oss en självklarhet att ta miljöfrågan på allvar, och vi gör det i alla moment i vårt arbete – från noggrann sopsortering och samåkning, till inköp av de mest moderna och miljövänliga materialen. 

Team G El & VVS – din rörmokare i Uppsala och Stockholm. 

802
810