Stambyte i Uppsala & Stockholm

Ett stambyte är ett omfattande arbete som kräver noggrann planering. Vi har lång erfarenhet av stambyten och vårt mål är alltid att göra det på smidigast möjliga sätt för att undvika störningar i din vardag. Välkommen att kontakta Team G om stambyte i Uppsala eller Stockholm med omnejd!

Vi är specialister på stambyte

Genom att anlita oss för stambyte behöver du bara ha en kontakt för alla dina vvs-installationer. Vi har både den breda och den specialiserade kompetensen inom företaget och sätter stor heder i att arbeta efter mottot att ingenting är omöjligt. Med kompetens in house är det också betydligt lättare för oss att hålla avtalade tidsramar än om vi var tvungna att hyra in personal. Skulle vi ändå behöva göra det i något moment har vi sedan många år tillbaka ett nätverk av samarbetspartners att vända oss till.

Ett lyckat stambyte är ett välplanerat stambyte

Vi kommer att göra en förstudie för att ta fram det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att renovera stammarna i din förening eller fastighet. Vi rekommenderar också dig som beställare att planera på ditt håll. Frågor att ställa sig är till exempel:

  • Ska de boende bo kvar eller ordnar ni tillfälligt boende?
  • Finns det tillfälliga toaletter och duschar?
  • Hur mycket tid har styrelsen att engagera sig?
  • Hur mycket får det kosta?
  • Ska ni passa på att renovera även annat i samband med bytet av stammarna?

Kontakta oss om stambyte

Kontakta oss
 
Skicka!
802
804