Badrum & badrumsrenovering i Uppsala

Planerar du inför nytt badrum? Vi installerar och renoverar badrum både åt privatpersoner och åt större bolag. Hos oss får du en helhetslösning och du slipper hålla reda på en hel rad med olika kontaktpersoner. Välkommen att höra av dig till oss om badrum och badrumsrenovering i Uppsala och Stockholm!

Lång erfarenhet av badrum

Badrum är hjärtat i vår verksamhet eftersom vvs-installationer är vår specialitet. Men badrum handlar inte bara om säkra installationer utan också om välbefinnande och estetik. Säkert har du din bild av hur ett trivsamt och vackert badrum ska se ut. Vi hjälper dig att förverkliga den bilden tillsammans med dig.

Badrumsrenovering höjer värdet på din bostad

Droppande kranar, läckor och gamla toaletter gör naturligtvis ingen glad och orsakar dig kanske onödiga kostnader. Rena vvs-problem bör alltid åtgärdas så snart som möjligt, både för din egen skull och med tanke på miljön. Men självklart är det även så att ett fräscht och trivsamt badrum är något som vi i branschen alltid flaggar för, inte minst om du planerar att sälja din lägenhet framöver. Att badrummet är i toppskick spelar stor roll för den som ska investera i ny lägenhet och höjer därmed värdet på din bostad.

Kontakta oss om badrum & badrumsrenovering

Kontakta oss
 
Skicka!
802
805